Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı Şubat dönemi sorumluluk sınav tarihleri ve sorumlu öğrenci listeleri belli olmuştur. Sevgili öğrencilerimiz hak kaybına uğramamak için lütfen listeleri dikkatlice inceleyelim.

Ock

Okulumuza yıllarca başarıyla hizmet etmiş olan teknisyenimiz Nesrin Akyol Emekli olmuştur. Çalıştığı yıllar boyunca okulumuza büyük emekleri geçen bu değerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyoruz.

RESMİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ.

Ekm

"Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" Mustafa Kemal Atatürk

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla okulumuz öğrencileri arasında kompozisyon ve şiir yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimizin yazdıkları kompozisyon ve şiirlerini 23 Ekim 2023 pazartesi tarihine kadar okulumuz edebiyat öğretmenlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Sorumluluk ve Tek Ders Sınavı

Tem

Sevgili  mezun öğrencilerimiz, diplomalarınız hazırdır. Diplomalarınızı okulumuza gelerek alabilirsiniz. Hepinize okulumuz adına, yeni hayatınızda başarılar diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 12. sınıflar Haziran dönemi sorumluluk sınav takvimi ve sınava katılacak öğrenci listeleri belli olmuştur. Sevgili 12. sınıf öğrencilerimiz hak kaybına uğramamak için aşağıdaki listeleri dikkatlice inceleyiniz.

Haz

12. sınıf öğrencilerimize yönelik tek ders sınav takvimi ve sınava girecek öğrenci listesi belli olmuştur. Sınava girmeye hak kazanmış öğrencilerimizin sınav takvimini dikkatle incelemesi önemle duyurulur. Tek ders sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

2021-2022 eğitim öğretim yılı Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Erasmus+ yurt dışı staj projemize başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Alan Şefi Asuman SARAÇ öğretmenimize başvuruda bulunabilirler.

Başvuru Tarihi: 22-25 Mart 2021