Muharrem KAYA - Okul Müdürü

11 Eylül 1981 tarihinde Diyarbakır’da doğan Muharrem KAYA, ilk ve orta öğrenimini Adana’da tamamlamıştır. 2004 yılında Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik Ve Bilgisayar Eğitimi alanından mezun olmuştur. Anadolu Üniversitesi Adalet Alanında Ön Lisans,  Kamu  Yönetimi Alanında Lisans eğitimi almıştır. THK Üniversitesi İşletme Alanında   Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.

Meslek hayatına 2004 yılında Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde öğretmen olarak başlayan KAYA, bu yıldan itibaren Milli Eğitim Bakanlığının taşra teşkilatında öğretmen, alan şefi, müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı, okul müdürü olarak görev yapmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığımızın açtığı bir çok hizmet içi eğitimde eğitim yöneticisi ve eğitici olarak görev yapmıştır. Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğünce yürütülen ulusal projede koordinatörlük görevi yapmıştır. Haziran 2022 tarihinden itibaren Sabancı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.